Attila Tournament

Uitgelicht

Hi all,

There are only 18 hours left until the 32nd Attila Tournaments will start with a big party on friday!
If you would like some more information about the tournament like participating teams or who organizes this tournament take a look at: Attila Tournament

 

Talent ID

Donderdag 24-4-2014 vindt de Talent Identificatie Dag plaats op het grasveld voor het Auditorium van de TU/e. Vanaf 12.00 uur zijn alle Fontys en TU/e studenten welkom om te ontdekken voor welke sporten ze talent hebben!

Naast de TalentID is het deze week ook sportkaartvrije week. Heb je zin om een keer vrijblijvend te komen korfballen? Kom dan in deze week maandag of woensdag om 18.30 naar het hockeyveld, of kom langs op de info markt.

 

Veldtrainingen

Het zaalseizoen zit er alweer bijna op, op donderdag 6 maart zal de laatste training zijn in de zaal. Op 3 maart zal er geen trainen zijn in verband met carnaval.
Omdat op maandag 10 maart de ALV gepland staat, is de eerste training op het veld op woensdag 12 maart. De trainingstijden voor het veld zijn:
maandag: 18.30-20.00
woensdag: 18.30-20.00

Scheidsrechters gezocht!

Waarde Attilianen,

Heb je altijd al wedstrijden willen fluiten of deed je dit bij je oude club regelmatig? Dan is het misschien leuk om de scheidsrechters cursus te volgen. Hier leer je zelf van en het is nog eens goed voor Attila ook!

Afgelopen jaar is het gelukt om genoeg wedstrijden te fluiten om boetes te voorkomen, dit moeten we natuurlijk zo houden.

Jan Donkers heeft dit jaar zijn scheidsrechters diploma behaald, maar één scheidsrechter voor Attila is natuurlijk niet voldoende om de verplichte wedstrijden te fluiten. Daarom vragen wij aan jou of je een scheidsrechters cursus, op kosten van Attila, wil volgen en namens Attila zou willen fluiten. Dit is nodig om genoeg scheidsrechters binnen Attila te houden.

Denk er over na en meld je bij het bestuur aan voor de cursus!