Attila Tournament

Uitgelicht

Hi all,

There are only 6 days left until the 32nd Attila Tournaments will start with a big party on friday!
If you would like some more information about the tournament like participating teams or who organizes this tournament take a look at: Attila Tournament

 

Talent-ID

Donderdag 24-4-2014 zal de Talent Identificatie Dag plaatsvinden op het grasveld voor het Auditorium TU/e. Vanaf 12.00 uur is het mogelijk voor alle Fontys en TU/e studenten om te ontdekken voor welke sporten ze talent hebben! Aan deze dag zit ook een sportweek gekoppeld waarin het voor iedereen mogelijk is om van 23-30 April vrijblijvend mee te trainen bij alle sporten. Uiteraard is dit hét moment om je luie vrienden of huisgenoten aan het sporten te krijgen! Aarzel dus niet en nodig iedereen uit voor de open training(en) en kom vooral zelf ook om Attila te promoten hopelijk in het de lekkere zon!

´t Capproen – Attila

Na even rust speelden we op 11 april de 2e wedstrijd van het veldseizoen. De eerste wedstrijd hadden we gewonnen, dus we hoopten dit voort te kunnen zetten.

De wedstrijd begon goed met een vrije worp, goed afgemaakt door Jan. Helaas kon Capproen de gelijkmaker scoren. Attila was niet helemaal bij de les, want door een paar keer niet opletten kon Capproen doelpunten maken. Zo stond het al snel 7-1.
Het eerste aanvalsvak kreeg vervolgens een aantal mooie kansen en Jan wist te scoren van afstand. Miranda maakte een mooie omdraaibal. Helaas scoorde ´t Capproen ook snel weer. Met een stand van 11-3 gingen we de rust in.

Na de bespreking ging Attila vol goede moed verder. Dan maar de 2e helft ´winnen´. Helaas lukte dit niet. ´t Capproen scoorde na rust nog 4 keer. Jan wist van grote afstand nog een doelpuntje voor ons te maken.
Dit bracht de eindstand op 15-4.
Bart en Theodoor, bedankt voor het meespelen!

Gelukkig hebben we met zn allen wel kunnen genieten van de 3e helft. Ook zeker niet onbelangrijk!

Toernooi update

Even een korte update, na het thema nu ook alle teams die een gooi gaan doen naar de prijzen of gewoon komen voor een weekend vol plezier:

Verenigd Koninkrijk:
Sheffield University
Manchester Hawks
University of Nottingham Korfball Club
University of East Anglia
University of Manchester
Bristol University
University of Southampton Korfball Club
East coast snakes
Selly Oak Lumberjacks
Croyton
University of Bermingham
University of Kent
Group of friends without a name (Adil)

Duitsland:
Bonn University
University of Essen
Ulm University

Zweden:
Stockholm Korfball Club

Nederland:
Erasmus
Hebbes
Paal Centraal
Vakgericht
SkunK
Debalderin
De parabool
Melmac
De hippo’s
GKV Den haag
Attila
Old Huns

tweede Teams:
Bonn University
Sheffield University
University of Nottingham korfball club
University of Birmingham
Bristol University
University of southampton korfball club
Attila

Hasta la Pista

The organizers of the 32nd Attila Tournament proudly present to you the saturdays night party’s theme: “Hasta la Pista: KING of the hill!”

LOGO_KLEUR

Veldtrainingen

Het zaalseizoen zit er alweer bijna op, op donderdag 6 maart zal de laatste training zijn in de zaal. Op 3 maart zal er geen trainen zijn in verband met carnaval.
Omdat op maandag 10 maart de ALV gepland staat, is de eerste training op het veld op woensdag 12 maart. De trainingstijden voor het veld zijn:
maandag: 18.30-20.00
woensdag: 18.30-20.00

Scheidsrechters gezocht!

Waarde Attilianen,

Heb je altijd al wedstrijden willen fluiten of deed je dit bij je oude club regelmatig? Dan is het misschien leuk om de scheidsrechters cursus te volgen. Hier leer je zelf van en het is nog eens goed voor Attila ook!

Afgelopen jaar is het gelukt om genoeg wedstrijden te fluiten om boetes te voorkomen, dit moeten we natuurlijk zo houden.

Jan Donkers heeft dit jaar zijn scheidsrechters diploma behaald, maar één scheidsrechter voor Attila is natuurlijk niet voldoende om de verplichte wedstrijden te fluiten. Daarom vragen wij aan jou of je een scheidsrechters cursus, op kosten van Attila, wil volgen en namens Attila zou willen fluiten. Dit is nodig om genoeg scheidsrechters binnen Attila te houden.

Denk er over na en meld je bij het bestuur aan voor de cursus!