Kandidaatsbestuur 2017-2018

21728729_1716104348401752_4181185788232523739_o

Het kandidaatsbestuur 2017-2018 der E.S.K.V. Attila is bekend en wil zich graag openbaar maken! Op de ALV begin oktober hoopt deze groep het 27e bestuur der E.S.K.V. Attila ‘3 X 3 X 3, Al het goede komt in drievoud’ te mogen opvolgen. Maar wie zijn nou deze Attilianen die dit moeten gaan worden? Nou, het zijn deze mensen die zich kandidaat stellen:

Voorzitter: Pieter Rikken
Secretaris & Wedstrijdsecretaris: Noor van Leeuwen
Penningmeester: Twan Muntjewerff

Op naar een jaar waarin Attila nog meer van zich laat horen!

Verenigingenfeest Oktopus, Pusphaira en Attila

15_MAART_SANTÉFEEST_3

E.S.Z.V. Oktopus, E.S.V.V. Pusphaira en E.S.K.V. Attila hebben na een jaar van stilte de handen weer ineen geslagen om voor jullie een tof feest neer te zetten in de Santé.

Woensdag 15 maart (juist, stemmen die dag!) gaan we onder het mom van “We zijn hier niet politiek correct, dus misdraag je en verlies je zelfrespect” op een studentikoze manier de verkiezingen vieren.”Kleed je net, wees een slet” zou genoeg inspiratie voor een outfit moeten geven, dus laat je creativiteit er maar op los.

Vanaf 21.00 uur worden jullie opgewacht met een welkomsdrankje. Voor de vroege vogels onder ons, eerste fust is gratis!

Wie zien jullie dan!

Entree bedraagt €2,-.

Sportkaartvrije week | 9 t/m 13 januari

sportkaart

 

Altijd al een keertje mee willen trainen met de studentenkorfbalvereniging van Eindhoven, E.S.K.V. Attila? Dit is je kans!

Het is de ideale manier om een keer te kijken hoe het is, zonder meteen een sportkaart aan te schaffen. Iedereen is welkom, met of zonder korfbalervaring.

Onze trainingen zijn op maandag en woensdag. Maandag van 18.30 tot 20.00 in half 2B, woensdag van 22:00 tot 23:30 in hal 2. Daarna is er uiteraard ruimte om gezellig een biertje te blijven drinken!

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je naam en welke dag je wilt komen trainen naar eskvattila@gmail.com, vul de onderstaande voucher in en neem hem mee naar het sportcentrum.

Tot volgende week!

 

http://venus.tue.nl/w3sci/docs/MOTD/Voucher%20Online%20Januari%202017.pdf

NSKK | Wil je meedoen?

Een hart voor korfbal én studeer je in Eindhoven (of ben je net afgestudeerd)?

Geef je dan op om deel te nemen aan het Nederlands Studenten Kampioenschap Korfbal! 27 december strijd je in sportcentrum Olympos (Utrecht) tegen andere studententeams om de titel.

Lijkt dit je wat en wil je je opgeven? Of wil je nog wat meer informatie? Stuur gerust een mail naar eskvattila@gmail.com.

 

nskk-klein

Sportkaartvrije week | 10 t/m 14 oktober

sportkaart

 

Altijd al een keertje mee willen trainen met de studentenkorfbalvereniging van Eindhoven, E.S.K.V. Attila? Dit is je kans!

Het is de ideale manier om een keer te kijken hoe het is, zonder meteen een sportkaart aan te schaffen. Iedereen is welkom, met of zonder korfbalervaring.

Onze trainingen zijn op maandag en woensdag, beide van 18.30 tot 20.00. Daarna is er uiteraard ruimte om gezellig een biertje te blijven drinken!

Ben je geïnteresseerd? Mail dan je naam en welke dag je wilt komen trainen naar eskvattila@gmail.com, vul de onderstaande voucher in en neem hem mee naar het sportcentrum.

Tot volgende week!

http://venus.tue.nl/w3sci/docs/MOTD/Voucher%20Online%20Oktober%202016.pdf

Eerste winst van het seizoen! Maastricht 1 – Attila 1

Dinsdag 13 september, aan het eind van de middag, was het verzamelen bij het SSC voor de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Onder tropische temperaturen verlieten de dappere Attilianen het fort aan de Dommel in de auto’s van Charlotte en Joost om ‘ff-tjes’ een wedstrijd in en tegen Maastricht te spelen.

Na een uur in de auto te hebben gezeten – de dames zonder, de heren met airco – werd het sportveld in Maastricht zonder files bereikt. Heerlijk even de tijd om trainende Hippo’s in actie te zien bij een ondergaande zon. Vooral voor de 5 heren van ons was dit geen probleem!

Ook het aankomend strijdtoneel werd geïnspecteerd en al gauw hadden de Attilianen door dat het aantal lichtmasten te wensen overliet. Aangezien er veel tijd was voor de wedstrijd is er eerst rustig geschoten, toen een goede bespreking gehad van Joris (de gelegenheids-materiaalman), daarna een gezamenlijke warming-up en toen nog een lekker kwartiertje goed warm geschoten.

Meteen toen de Hippo’s het veld hadden vrijgemaakt – mede dankzij het resoluut influiten van de scheidsrechter – kon de wedstrijd beginnen. De eerste goal was voor Attila, 0-1 wegtrekbal Pieter (de gelegenheidsspeler). Vrij direct volgde de 1-1 en via vooral 3 verre afstandsschoten van de heren van Maastricht ging het via 3-1 naar 5-2, met een schot achter de korf van Joost tussendoor.

Verder dan die 3 goals heeft Maastricht niet voorgestaan, mede door wat tactische omzettingen (o.a. achterverdedigen op de dames van Maastricht). Het werd 5-3 en zo’n 10 minuten voor rust stond het 6-6 via goals van onder andere Jelmer (lekker op schot kerel!), Noor (wie had nou de bal, Joost?) en Sam, die van alle kanten werd aangevallen toen ze haar doorloopbal maakte. Even was het opschrikken toen Sietze door zijn enkel in, maar als een bikkel ging hij net zo goed door als voor de blessure.

Met nog 2 goals van Jelmer werd het eerste gat geslagen vlak voor de rust: 6-8.

Twee goals voor met de rust, dat is prima! Maar dat moest ook worden volgehouden en scherp beginnen aan de tweede helft was het devies. Noor was de eerste Attiliaan die na de rust scoorde, maar ook Maastricht was het scoren niet verleerd, waardoor het gat 2 bleef. Nog 1 of 2 keer kwam Maastricht terug tot 1 goal, maar de vakwissel vond steeds plaats bij een verschil van 2 voor de Attilianen. Goals van Jelmer, die inmiddels al 1 tegenstander uit de wedstrijd had gespeeld, en een pingel in het andere vak zorgden daarvoor. Stand 10-12.

Met nog een kwartier te gaan, was het toch tijd dat de half geblesseerde Sietze werd gewisseld (deze dappere Attiliaan verdient oneindig veel waardering voor zijn doorzettingsvermogen). Gelukkig zat er nog een volledig fitte Joris op de bank. Vooral zijn enkels schenen pijnvrij te zijn… (reactie Joris na de wedstrijd: ‘Ging wel lekkah!’). Omdat de verdediging haar werk goed uitvoerde, kon in de aanval kans op kans gecreeerd worden (en gemist worden helaas…….).

Al billenknijpend tikte de speeltijd weg. ‘Als we maar geen goal meer tegen kregen, want dan werd het echt spannend’ speelde door het hoofd. Uiteindelijk was het Joris die 4 minuten voor tijd de trekker overhaalde en zijn ALLERMOEILIJKSTE kans maakte (het was oprecht de moeilijkste van alle halve en hele kansen die hij nog kreeg). Het was dan niet de winnende goal, maar zo voelde het wel: zeker van de punten!!

Maar de wedstrijd kreeg nog een staartje, want…………… Na 70 minuten werd de wedstrijd bij een 10-13 stand gestaakt, omdat er brand in de kantine was. In overeenstemming met Maastricht werd daarop de tussenstand omgezet in de eindstand, omdat nog een keer doordeweeks terugkomen geen optie was. Gelukkig kon Maastricht overtuigd worden, en zo waren de eerste punten van het seizoen een feit. Met een goed gevoel over het spel ging Attila terug naar Eindhoven. Op naar de volgende overwinning!!

(Jelmer was trouwens topscoorder met 4 schoten en een vrije bal)

Sportkaart vrije week!

In de week van 18 april is er weer een sportkaart vrije week! Dit betekent dat iedereen die mee wilt trainen dat mag doen, zonder direct een sportkaart aan te hoeven schaffen!

Er zijn twee trainingen, op maandag en op woensdag. Lijkt het je leuk om mee te trainen of ken je iemand die je mee wilt nemen? Mail dan voor meer informatie naar promocieattila@gmail.com.

sportkaart