Lustrum Commissie

De Lustrum Commissie bestaat uit 6 (oud-)leden! Even voorstellen dus: Foto’s volgen! Net als het stukje van Mirjam

Marri (voorzitter)

Na een jaartje voorzitter van dit prachtige clubje te hebben mogen zijn kon ik natuurlijk niet achterover leunen. En wat is er nou leuker, gezelliger en bijzonderder dan een lustrum mee mogen maken. Vandaar dat ik dit jaar met onze nu al super gezellige LustrumCommissie ga zorgen voor een onvergetelijke 25e verjaardag van Attila.

Vincent (penningmeester)

Vincent Broersen, 6 jaar lid geweest van Attila en nu 1 jaar Old Hun. Veel leuke dingen gedaan en om het af te leren nog 1 keer leuke dingen organiseren (voor Attila dan). Hopelijk wordt het een geslaagd lustrumjaar en zien we een hoop (oud) leden op de activiteiten!

Mirjam

Rianne:

Rianne houdt het record op lid worden binnen Attila, dit jaar voor de derde keer! Af en aan loopt ze al bijna 9 jaar bij Attila rond, waarvan dit jaar voor het eerst in een commissie. Maar wees niet bang, deze arbeider heeft hierbuiten al veel ervaring opgedaan.

Lisa

Na mijn eerste Attilajaar waar ik al veel heb meegemaakt en gedaan, kan het natuurlijk alleen maar mooier worden in het lustrumjaar! Samen met onze topcommissie zullen we een aantal gezellige activiteiten gaan organiseren die de 25ste verjaardag van Attila niet snel gaan laten vergeten. Ik heb er in ieder geval al zin in, en proost op een topverjaar-jaar!

Ricardo

Mijn naam is Ricardo Rijpers en ben 24 jaar ouden ben woonachtig in Eindhoven. Ik ben afgelopen half jaar een Attiliaan geworden. En vond het wel leuk om een jaar iets te doen voor Attila. Daarom heb ik besloten om bij de lustrum commissie te joinen. Tijdens dit lustrum jaar wil ik meer te weten komen over de mooie club en natuurlijk leden en oud leden beter leren kennen!

Reserveer alvast vrijdag 9 oktober dan willen we de eerste activiteit houden!

Zodra we meer weten delen we dit!

Geef een reactie