Introduction Week: 20-24 augustus 2018

Click here for more information about our Introduction Week!

For our Facebook event: click here and put yourself on ‘GOING’!

~English below~
Ga jij komend collegejaar studeren in Eindhoven aan de TU/e, de Fontys of de Design Academie? En wil je ook het maximale uit je studententijd halen en daarbij ook lekker kunnen studentenkorfballen? Dan is E.S.K.V. Attila wat voor jou!! Naast studeren, ook ontspannen: dat is wat jij wilt! Of het nou trainen is, gezellige activiteiten doen, (competitie)wedstrijden spelen, toernooifeesten meemaken of een week op buitenlandreis gaan: bij Attila kun je dit allemaal doen! Het maakt niet uit of je nog nooit hebt gekorfbald of dat je het al sinds je derde doet en of je altijd gemengd hebt gespeeld of met alleen maar dames om je heen. Voor iedereen is plek!! Kom dus langs tijdens 1 of meerdere activiteiten van ons tijdens de introductieweek! Zie hieronder. Tot ziens bij Attila!

Maandag 20 augustus: Limbopad

Dinsdag 21 augustus: Groene Loper Markt

Woensdag 22 augustus: City Tour & Student Life
9:30-17:00, SSC Hockeyveld 2

Donderdag 23 augustus: Intro Workshops (aanmelden via TU/e Intro App. Vol? Mail dan naar eskvattila@gmail.com)
Blok 3, 15:20-16:30, SSC Hockeyveld 2
Blok 4, 16:50-18:00, SSC Hockeyveld 2

Meer informatie is te vinden op onze facebookpagina (www.facebook.com/E.S.K.V.Attila) en website (www.eskvattila.nl). Stuur ook gerust een mail met je vraag naar eskvattila@gmail.com.

Klik hier voor meer info over onze Introductieweek!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Are you going to study next year (2018-2019) at the TU Eindhoven, Fontys University of Applied Sciences or the Design Academy Eindhoven? And do you want to experience a great student life? And do you want to do THE typical Dutch sport that is also the only mixed gender teamsport in the world, namely Korfball? Then E.S.K.V. Attila is the right place! At Attila you can participate in our weekly workouts and our great activities, play competitive matches, enjoy the student korfball tournaments in the other Dutch cities and go on our annually board trip! So come and visit us during the Introduction Week! You can visit us at the moments below. See you at Attila!!

Monday 20 August: Limbopad

Tuesday 21 August: Green Strip Market

Wednesday 22 August: City Tour & Student Life
9:30-17:00, SSC Hockeycourt 2

Thursday 23 August: Intro Workshops (subscribe via TU/e Intro App. Full? Then send an e-mail to eskvattila@gmail.com)
Block 3, 15:20-16:30, SSC Hockeycourt 2
Block 4, 16:50-18:00, SSC Hockeycourt 2

If you have questions about our association, you can ask them by e-mailing to eskvattila@gmail.com

Click here for more information about our Introduction Week!