Commissies

Interesse om meer te doen dan alleen te squashen bij Quatsh? Bekijk hieronder het lijstje met beschikbare commissies waar je wat extra inzet kunt tonen voor Quatsh. Aanmelden kan via bestuur@quatsh.nl .

Quatsh Open

Commissie verantwoordelijk voor het organiseren van de Quatsh Open, het jaarlijkse open toernooi voor leden en niet leden. Huidige commissie leden: Jan-Pieter Chan, Joost Hamelink, Rob Schoren.

QuActie

Commissie verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten. Vaak zijn deze squash gerelateerd, maar ook barbeque’s en avondjes bowlen behoren hiertoe. Huidige commissie leden: vacant.

Webcie

Commissie verantwoordelijk voor het bijhouden van de website. Huidige commissie leden: Ramses Rongen.

KasCo

Commissie verantwoordelijk voor het financieel toezicht op het bestuur. Deze commissie wordt door de leden aangesteld. Huidige commissie leden: Dennis Meertens, Joost Hamelink, Ramses Rongen.

Van Lint

Hoewel formeel niet een echte commissie, jaarlijks hebben we een aantal man nodig om de diverse Van Lint inschrijvingen voor Quatsh te organiseren. Je informeert de leden over de beschikbare sporten, formeert de ploegen en regelt de inschrijvingen. Huidige commissie leden: vacant.