Vereniging

Quatsh is de studentensquashvereniging van Eindhoven. Iedereen met een sportkaart kan bij Quatsh trainen, vrij squashen en competitie spelen. Quatsh speelt in het sportcentrum op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven. Quatsh is een vereniging met ongeveer 40 leden, waarvan drie bestuursleden. Op deze website vind je meer informatie over de vereniging, de competitie, de trainingen en activiteiten.

Elke maandag, dinsdag en donderdag wordt er getraind en achteraf gezellig wat gedronken in de kantine. Onze maandag- en dinsdagtrainingen worden gegeven door Dylan Bennett, een internationale professionele speler. Op donderdag worden de trainingen verzorgd door Ramses Rongen. Er worden trainingen gegeven voor groepen van verschillende niveau’s, van recreanten tot competitiespelers. Vrijdag is er de clubavond, waar je tegen andere leden uit andere trainingsgroepen nog vrij een balletje kunt slaan.

Het grote voordeel van het spelen in clubverband, is dat je vaak tegen verschillende speelstijlen speelt, waar je veel van leert. Ook slordigheden die in je eigen speelstijl zijn geslopen, worden door de trainer opgemerkt. Hierdoor zie je vaak dat spelers snel beter worden.

Wil je lid worden van Quatsh? Kom dan eens deelnemen aan een training of speel mee op een van de clubavonden. Neem daarvoor eerst contact op met het bestuur door een mail te sturen naar bestuur@quatsh.nl.

Bestuur

Hier vindt je meer informatie over het bestuur van Quatsh.

Commissies

Hier vindt je meer informatie over de commissies van Quatsh.

Historie

Hier vindt je meer informatie over de historie van Quatsh.