sWETHs 1e uitgave 16/17

De eerste sWETHs van het collegejaar zijn uitgebracht!
Bekijk ze hier!

sWETHs-1-2016-2017

Leave a comment

SinterKerstBorrel

In deze koude winterdagen
Moeten we ons met andere dingen dan surfen vermaken
Daarom is er dinsdag 13 december een spel
En winnen daarmee zul je waarschijnlijk wel.
sinterkerstborrel-2016
Read more »

Leave a comment

Surfdag 13 oktober

Donderdag 13 oktober surfen

De herfst heeft zijn intrede gemaakt en dat brengt positieve en negatieve dingen. Daarvan is het kouder en grauwer worden van de wereld natuurlijk negatief aan, maar dit brengt ook wind met zich mee. Wat naar mijn mening de negatieve kanten ruim compenseert. Toen het bekent werd dat het goed gingen waaien waren er natuurlijk dan ook snel 4 mensen bereid om lekker een dagje te gaan surfen. Uiteindelijk was onze keuze om naar Enkhuizen te gaan, dit vooral omdat bij oostelijke wind, de wind bij Enkhuizen aanlandig is. Hierdoor surf je op ondiep water, wat zeer fijn was deze bepaalde surfdag.
Read more »

Leave a comment

Fuck the winter BBQ!

Fuck de winter bbq in de Aloys! 7 december 2016 vanaf 19:00.

Subscribe here!

Leave a comment

Nominated for sport association of the year

We are nominated for sports association of the year. So join us to the sport gala next wednesday 19-10 20:00 Café Thomas​ to celebrate this

Leave a comment

Oktoberweekend 2016

Op een donkere, koude en file loze vrijdag avond gingen we weer naar onze heerlijke spot Wolphaartsdijk. Na wat spelletjes gespeeld te hebben en wat gele rakkers te nuttigen gingen we voldaan slapen.

Zaterdag ochtend begon de dag grauw maar wel met wind. Toen de laatste auto arriveeede kwam de zon tevoorschijn en werd het weer een weekend dat nieamand had durven dromen. Tot onze grote verbazing stond onze zustervereniging PK (Plankenkoorts Delft) later dan ons op het water en op dezelfde camping.
Toen we voldaan waren van de bbq van een andere slager zijn we opstap geweest in Goes. De kroegen die bezocht waren zijn Midcity, the Saloon en voor de diehards El Torro.

Zondag begon de dag heerlijk met een stralend zonnetje en een barbecue. Tijdens het surfen bereikte het kwik zelfs de 20graden en dit in een weekend van 14 t/m 16 oktober. Eindigend met een pasta op de Verwerstraat gemaakt door onze privé chef Alain.

Hang loose, Jordi, Jeroen, Juan, Robert (geen lid) & Pleunie

Leave a comment

Calendar of 2016-2017

Here is the new calendar of 2016-2017 some activity maybe will change. If you have suggestions or comments please let us know :)!

Leave a comment

14 t/m 16 October weekend 2016

14 t/m 16 October weekend 2016

Het 2e weekend van het schooljaar 2016-2017. Dit weekend zal vooral in het teken staan van natuurlijk windsurfen. Omdat dit een ‘nieuw’ weekend op de jaarplanning is gaan we helaas niet kiten. Dit weekend zal bestaan uit een overnachting op de camping in Wolphaartsdijk.

– Kosten bedragen €30,- voor leden (€45 voor niet leden). Dit is inclusief overnachtingen, BIER, luxe ontbijt, lunch, BBQ en veel gezelligheid. Het vervoer gaat met auto’s.

Verder kun je kiezen voor de volgende opties:
– Wetsuit huren +€10
– Schoentjes +€7,50: Om je voeten te beschermen tegen de schelpen (verplicht, oude sneakers zijn ook prima)
– Brandstof +€10,-: Dit is de verrekening van de brandstof. Als je zelf een auto hebt wordt de brandstof vergoed door middel van een declaratieformulier zodat je dit niet meer zelf aan iedereen terug hoeft te vragen.

De DEADLINE voor het inschrijven én afmelden is 9 oktober.

Schrijf je hier in. Like het facebook event.

Leave a comment

Introweekend

Zoals ieder jaar hebben we dit jaar ook weer een introductieweekend bij WETH, de perfecte manier om onze vereniging te leren kennen. In het weekend van 23-24-25 september zijn surfers van alle niveau’s welkom, jong en oud, beginners en gevorderden. Dit jaar is het zelfs mogelijk voor kitesurfers om beginnersles te volgen bij een lesschool in de buurt, voor de meer gevorderde kiters gaat er een groepje naar een strand in de buurt om daar te surfen. Zoals vorige jaren geven meer ervaren windsurfers van WETH les, voor mensen die geen les nodig hebben is natuurlijk de mogelijkheid om vrij te surfen met materiaal van WETH. Het programma van het weekend zal verder nog bestaan uit chillen, bbq’en en uitgaan in Middelburg. Lijkt het je leuk om mee te gaan, schrijf je dan snel in op de volgende link.

Lijkt het je leuk om meer te weten te komen over WETH en onze activiteiten, stuur dan een email naar bestuur@eswvweth.nl.

Hang Loose,

Het bestuur

 

Leave a comment

Wakeboarden

Ook dit jaar gaat WETH weer wakeboarden bij de Kempervennen(Valkenswaarde). Dit gebeurd op de volgende data:
-Dinsdag 7 juni: Vertrek 18.15 vanaf SSC, 19:30-21:00 boarden, ~21:45 terug op het SSC.
-Dinsdag 14 juni: Vertrek 18:15 vanaf SSC, 19:30-21:00 boarden ~21:45 terug op het SSC
Als je je wil aanmelden kan dat hier.

Leave a comment

Koningslenteweekend!

Koningslenteweekend!

Het tweede weekend van het jaar komt er aan. Vrijdag 15 april vertrekken we aan het eind richting Wolfaartsdijk. Op zondag 17 april gaan we weer terug naar Eindhoven. Dit is een goede kans om beter te worden in windsurfen en het wordt natuurlijk erg gezellig.

Read more »

Leave a comment

Van Lint Sportweek 2015

Zoals elk jaar deden we dit jaar weer als WETH mee aan de Van Lint-sportweek, de week voor de kerstvakantie was het ons moment om te laten zien dat ondanks we zelf niet heel veel sporten vanuit de vereniging, onze leden wel heel sportief zijn. Als dit alleen ons doel was geweest van de sportweek, dan was het ons glansrijk gelukt. Maar alleen meedoen is natuurlijk niet genoeg, winnen is het hoogste doel.

De sportweek begon op maandag met bumperbal. Als favoriet van vele had iedereen zin in de beuk en bal sport, na veel leuke en slopende wedstrijden gingen wij helaas niet door naar de finales. Na bumperbal stond rolstoelbasketbal op het menu, dat soms ook wel een beuk en bal sport genoemd mag worden. Helaas leverde dat ook niet veel overwinningen op.

De volgende dag was iedereen weer fris en fruitig, die avond was dan ook een succesvolle. Bij tchoukbal ging het er fanatiek aan toe, de enige wedstrijd die we verloren was tegen Attila, maar nog steeds gingen we door naar de finales van donderdag. Na een korte bierpauze was het de beurt aan kano-polo, waar we alles hebben gewonnen en doorgingen naar de finale op donderdag.

Na de overwinningsroes van gister was uitgeslapen, focuste wij ons weer om de sporten van woensdag, Twister XL en Knotsbal. Bij het twister xl hebben we onszelf in veel bochten gewrongen, maar het mocht niet baten. We raakten niet in de prijzen, maar het was wel heel komisch. Knotsbal ging iets beter en we hebben ons flink kunnen uitleven. Toch vielen we niet in de prijzen.

Als laatste stond donderdag op het menu, na een trage eerste pot trefbal, gingen we maar weer bier drinken. Jammer genoeg heeft het bier niet geholpen, want de andere trefbal potten verliepen niet heel veel beter. Na trefbal kwam onze eerste finale reeks, kano-polo. Bij WETH heeft kano-polo al een lange traditie, maar het was nog nooit gelukt om te winnen. Dit jaar is daar verandering gebracht. Na een spannende halve finale, werd de overwinning met gemak binnen gehaald bij de finale. Maar daarna was de avond nog niet voorbij, bij tchoukbal waren we ook heel succesvol geweest en dus moesten we in de finales spelen. Doordat die finales redelijk laat op de avond waren, had iedereen al flink lopen bieren en gingen we de finale vooral in voor het plezier. Helaas werden we uitgeschakeld na de eerste wedstrijd gewonnen te hebben. De rest van de avond stond in het teken van feest, daarbij heeft het blaadje palm aardig meegeholpen.

======================English==================

As every year did WETH participate in the Van Lint sport week, this week always is planned before the Christmas vacation. This sports week was the perfect opportunity for WETH to show that, although we might not sport that much as an association, our members are still very active in sports. We have taken this opportunity with both hands and we were not complete failures, so in my opinion was the sports week a success.

The week began on Monday with bumper-ball and wheelchair basketball. Bumper-ball is a sport where you play football, while being wrapped in a plastic ball. This causes many hilarious situations, sadly we did not go to the finals.  The next sport was wheelchair basketball, which is as it sounds, basketball in a wheelchair. We did not go to the finals for this sport either.

The next day was a new day filled with sports, at least the evening. With tchouk-ball we managed to win enough to go to the finals on Thursday. After a short beer break , did we play kayak-polo, of which we also passed onto the finals.

After all the winning of yesterday, we needed to focus on the task on hand. On Wednesday we participated with twister XL and kots-ball(hitting balls with big foam sticks). With both sports we did not win enough to pass to the finals, but there was much rejoicing.

The final day started with dodge-ball, that started off as a very boring sport. The sport became more excited, but we still failed. After dodgeball were our finals, kayak-polo. At WETH there is a long history of Van Lint kayak-polo, but never did we achieve to win. This year that changed and we won a tray of Palm in the process. Our other final of the evening was tchouk-ball, we won the first final round, but lost the second. The evening ended with a nice party at the cantina of the SSC.

Leave a comment

Page 1 of 41234

Sponsoren

OnderdelenWEBshop24.nl


Uw glaszetter in Eindhoven!
www.glas.nl/Eindhoven


Goedkoop verhuizen?
Verhuizen.com


Huren/verhuren | kopen/verkopen | beheer. Regio56 begeleidt u met alles!
www.regio56huisvesting.nl

Error occured while retrieving the facebook feed

Like WETH now!