Kun je aankomend weekend helaas niet mee? Zet dan de data in je agenda van de volgende weekendjes:22 mei 2015 t/m 24...

Posted by ESWV WETH on Saturday, 11 April 2015

Leave a comment

Wakeboarden

Ook dit jaar gaat WETH weer windsurfen de Kempervennen(Valkenswaarde). Dit gebeurd op de volgende data: Wakeboarden 26-mei Wakeboarden 11-jun Wakeboarden 23-jun Wakeboarden 15-sep Wakeboarden 29-sep Wakeboarden 13-okt Als je je wil aanmelden voor een van de data stuur dan een mailtje naar het bestuur. Er kunnen ongeveer 15 mensen per keer mee.

Leave a comment

Konings Lente weekend

Konings Lente weekend

Het tweede weekend van het jaar komt er al weer aan: het konings lente weekend! Het is van vrijdag 17 t/m zondag 19 april, dus direct na de examenweek van de TU/e en Fontys. Het beloofd weer een top weekend te worden vol met windsurfen, gezelligheid, wind, veel eten en gele rakkers. Onze geliefde camping de Heerlijkheid van Wolphaartsdijk in Zeeland ontvangt ons weer met open armen. Het weekend is toegankelijk voor alle niveaus, er zullen lessen zijn voor de beginners en de gevorderden hebben genoeg kans om hun skills te verbeteren. Ook zullen we het benodigde materiaal meenemen, maar eigen materiaal mag je natuurlijk ook meenemen. Je kunt je hier inschrijven. Zonder auto’s kan dit weekend helaas niet zo chill zijn dus als jullie je ouders of bekenden even heel lief aan willen kijken! 

Hang loose,
Het 32e bestuur der E.S.W.V. WETH
========English============
The next surfing weekend is coming up soon: the Kingly Spring Weekend. It is from 17 till 19 april in Wolphaartsdijk. The weekend is open for every level, we will give courses for beginners and there is plenty of opportunity for the more advanced surfers to improve their skills. We will provide the necessary equipment, but you are free to take your own boards and sails. You can sign in here.
Hang loose,
The board
Leave a comment

Die-Hard weekend

Die-Hard weekend

Die Hard Weekend 7-8 maart, De Leijen

Na een koud seizoen is het eindelijk weer tijd voor een windsurfweekend! Dit jaar ging het Die Hard Weekend erop uit naar De Leijen vlakbij Rottevalle in Friesland. Hoewel de planning 9 uur was, kon de auto toch om 10 uur vertrekken vanuit Eindhoven. Onderweg nog even stoppen om daarna nog even te zoeken naar het kwijtgeraakte wieltje van de trailer, zou het de enige tegenslag van dat weekend blijven?

In het begin van de middag kwamen we aan bij De Leijen waar we aangenaam verrast werden met een stevige bries van 17 knopen en een brandende zon. Het was tijd om de setjes op te gaan tuigen, maar helaas was er een foutje gemaakt bij het inpakken en slechts 2 zeiltjes konden worden opgetuigd, gelukkig had Thymen nog een oplossing voor een zeil setje bij hem thuis. Dit gloednieuwe zeil, samen met de nieuw gekochte Vegas, vormde het ideale surfsetje, volgends Rick en Sim. En als je dacht dat het koud was met wetsuit, wat dacht je dan van een Zwembroek? Bij deze is Sim dan ook uitgeroepen tot Die Harder van het jaar, hij had alleen maar last van koude handen.

Na de eerste dag was de wind wat minder vlagerig geworden en kon ook de Goudvis uit het water komen, wat hele mooie kliekjes opleverde. Het was een geweldig weekend met veel zon, goede wind, koude handen en lekker eten.

Wij kunnen niet wachten op het volgende weekend!

De Die Harders: Sim, Jeroen, Thymen en Rick

Leave a comment

St. Patricks day Borrel

Aankomende dinsdag is het St. Patricks day en dat moet gevierd worden! In het kader van deze dag wordt om 21:00 uur, de avond afgetrapt in the Iris pub met een lekker verfrissend drankje om vervolgens te eindigen in de Bierprofessor! Hoe meer mensen hoe meer vreugd, dus een paar vrienden of huisgenoten van jou zijn altijd welkom!
Dresscode: iets groens en de WETH kledij! Tot dan!

Leave a comment

Die-hard weekend

Het eerste weekend van het nieuwe jaar. Het wordt geen gemakkelijk weekend, het is dan ook vrij koud. Als we gaan, gaan we van 7 t/m 8 Maart. Wegens problemen met campings gaan we bij Thymen thuis (binnen) slapen. Mocht er geen wind zijn dan laten we uiterlijk 3 dagen van te voren weten of het weekend doorgaat Dit hangt af van de wind en de kou en de opkomst (minimaal 5 pers ivm benizne), vanaf 18 knopen gaat het weekend pas door. Ook is enige surfervaring vereist, er wordt dus geen les gegeven en je moet zelfstandig kunnen surfen.
Kosten:
Kosten bedragen ongv: €30 p.p. incl.: maaltijden en benzine, excl. 4 euro p.p. bier. Wetsuit huren +schoenen van Scuba City (7mm) zal rond de 25€ zijn (dit kan nog veranderen) WETH-wetsuit is gratis.
Het programma ziet er alsvolgt uit:

8:30       Verzamelen bij WETH-hok
9:00       Vertrekken richting Friesland
12:00     Aankomst bij Thymen en spullen dumpen(speciale tassen)
12:15     Lunchen (eigen lunchpakketje)
12:30     Doorrijden naar surfspot
15:00     Kleine lunch verzorgd door WETH
19:00     Avond eten bij Thymen (bij mooi weer bbq =))
21:00     Avondprogramma georganiseerd door de bestuur/activiteitencommissie (bijvoorbeeld spelletje, film of drankje doen in de stad)
+/- 2:00 Maximaal terug naar Thymen’s huis.


09:00     Ontbijten
10:00     Vertrekken naar een surfspot
13:00     Lunchen verzorgd door WETH
17:00     Inpakken
18:00     Eten hangt er nog van af of bij Thymen of onderweg
23:00     Maximale tijd terug in Eindhoven

Let op!!!: Het is koud, het is erg erg koud.(Voelt als rond het vriespunt)
Paklijst:
 • Luchpakket voor zaterdag middag
 • Kussen
 • 1 tas slaapspullen
 • slaapzak
 • Luchtbed (pomp)
 • Payama
 • Toiletspullen
 • 1 tas dag spullen
 • Meerdere handdoeken
 • Zwemkleding
 • Wetsuit
 • Waterschoenen
 • Thermoskan
 • Mok
 • Warme kleding
 • Mogelijk thermodeken.
 Voor de rest zijn enkele taken die verdeeld moeten worden om mee te kunnen gaan namelijk:
 • Inpakken WETH aanhanger voor en tijdens het weekend
 • Uitpakken WETH aanhanger na het weekend
 • Boodschappen (zaterdag)
 • Eten maken zaterdagavond
Locatie omschrijving
Het gebied bevindt zich in het rustig gelegen Drachten, Friesland. Het huis heeft een prachtig uitzicht op het water en zal verwarmd zijn. Er zijn verschillende surf gebieden waar je terecht kunt. 

 Als dit weekendje niet doorgaat, hebben we een optie om te gaan op 5 t/m 7 juni misschien zou dit dan weer bij Thymen kunnen. (Dit weekend krijgt dan ook een andere naam)

Voor de echte die-hard die mee wil je kunt je hier inschrijven.
We hopen je te zien!
Het bestuur
Leave a comment

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe website

Er wordt al een tijdje gewerkt aan een nieuwe website, daarom is de website niet erg actief en actueel. Wel wordt Facebook goed bijgehouden dus voor de actuele informatie, evenementen en planningen zie de Facebookpagina.
https://www.facebook.com/ESWVWETH?ref=hl

Leave a comment

Bestuur 2014-2015

Als volgt is geconstitueerd op 5 januari 2015:

Voorzitter Pleunie Schaeffers

Secretaris Leon Haas

Penning meester Thymen Rijpkema

Activiteiten Commissaris Dirk Baggen

Leave a comment

Introweekend 2014!

Zin in een weekend vol windsurfen en chillen, zoek dan niet verder. Op vrijdagavond 19 september vertrekken we richting Zeeland voor het laatste windsurfweekend dit jaar. Zondagavond de 21e komen we weer moe maar voldaan terug in Eindhoven. Voor leden kost het weekend 35 euro, voor niet-leden 45 euro. Nu al overtuigd? Schrijf je dan HIER in!

Leave a comment

INTRO

Beste eerstejaars & alle geïnteresseerde!

De eindexamens zijn voorbij, de vakantie is begonnen en dit betekend dat de intro er weer aankomt. Daar zullen wij natuurlijk ook aanwezig zijn. Tijdens de intro zijn we te vinden:

Maandag 19-08: Flyeren op het limbopad, 08:00
Dinsdag 20-08: Sportmarkt bij het sportcentrum, 10.00 – 14.00
Woensdag 21-08: Surfen @ de loods van de studenten roeiverenining 09.00 – 18.00
Donderdag: intro cursus 14.00 – 17.00 @ ijzere man
Vrijdag: Inschrijfmarkt@ ergens in de buurt van de markthal

Elke dinsdag in de even week hebben we een borrel. Dinsdag 3 september is de eerste borrel van het college jaar. Zin om ff  lekker te chillen en te genieten van een biertje? Vanaf 21.00 uur zijn we te vinden in bierprofessor.

Zin in een weekendje surfen, chillen, BBQ’en en een hoop gezelligheid  19-21 september gaan we op introweekend. Schrijf je HIER in!

Wil je meer weten over WETH kom dan langs een van deze activiteiten of stuur een mailtje naar bestuur@eswvweth.nl

Hang Loose,

Het bestuur!

Leave a comment

Windsurfweekend 13-15 juni

Zin in een weekend vol windsurfen en chillen, zoek dan niet verder. Op vrijdagavond 13 juni vertrekken we richting Zeeland voor het 2e windsurfweekend dit jaar. Zondagavond de 15e komen we weer moe maar voldaan terug in Eindhoven. Voor leden kost het weekend 35 euro, voor niet-leden 45 euro. Nu al overtuigd? Schrijf je dan HIER in!

Leave a comment

Mei SURFweekend!

Aloha surfer!

Zin om een weekend te surfen, chillen, bbq’en, biertjes doen? We gaan naar zeeland van vrijdag 2 mei 2014 18:00 tot maandag 5 mei 2014 22:00! Hou deze data alvast vrij in je agenda. We vertrekken op vrijdagmiddag en op zondagavond of maandagavond zijn we weer terug in Eindhoven.  Natuurlijk zijn er ook surflessen te volgen tijdens het weekend. Kosten van het windsurfweekend? Leden 35 euro, niet leden 45 euro. Meld je aan door onderstaande link in te vullen!

https://docs.google.com/forms/d/1wvflhzrtYK5LlnMLLP7nafyqLU_0ikPhFOtBZSO95cA/viewform\

 

Leave a comment

Page 1 of 3123

Agenda