WETH tijdens de intro

WETH tijdens de intro

Beste eerstejaars & alle geïnteresseerde!

De intro is begonnen en WETH zal natuurlijk ook aanwezig zijn. Wij zijn te vinden:

Maandag 17-08: Flyeren op het limbopad, 08:00
Dinsdag 18-08: Groene Loper Festival Wij staan bij nummer 26, 10.00 – 14.00
Woensdag 19-08: Activiteit bij het Boothuis. 9:30-18:00  @ Theta
Donderdag 20-08: intro cursus 14.00 – 17.00 @ IJzeren man

Elke dinsdag in de even week hebben we een borrel. Dinsdag 1 september is de eerste borrel van het college jaar. Zin om ff  lekker te chillen
en te genieten van een biertje? Vanaf 21.00 uur zijn we te vinden in de Bierprofessor.

Zin in een weekendje surfen, chillen, BBQ’en en een hoop gezelligheid  19-21 september gaan we op introweekend. Schrijf je hier in!

Wil je meer weten over WETH kom dan langs een van deze activiteiten of stuur een mailtje naar bestuur@eswvweth.nl

Hang Loose,

Het bestuur!

Leave a comment

Wakeboarden

Wakeboarden

Ook dit jaar gaat WETH weer windsurfen de Kempervennen(Valkenswaarde). Dit gebeurd op de volgende data:
-Dinsdag 23 juni: Vertrek 18.15 vanaf SSC, 19:30-21:00 boarden, ~21:45 terug op het SSC.
-Dinsdag 15 september tijd nog onbekend
-Dinsdag 29 september tijd nog onbekend
Als je je wil aanmelden kan dat hier.

Leave a comment

Intro weekend 2015

Hét intro weekend van het jaar gaat vrijdag 18 september weer plaatsvinden. We vertrekken aan het eind van de middag richting Wolphaartsdijk (Zeeland). Het vervoer gaat met auto’s. Op zondag 20 september gaan we waarschijnlijk weer terug naar Eindhoven. Afhankelijk van het weer en interesse kan besloten worden om de maandag ook nog te blijven. Dit is een goede kans om beter te worden in windsurfen en het wordt natuurlijk erg gezellig. Je kunt je hier opgeven.

=====ENGLISH==========
The nicest intro weekend weekend is coming up! Friday the 18th of September we will head towards Wolphaartsdijk (Zeeland). The standard programme runs up to Sunday afternoon. This is your chance to demonstrate your surfing and socializing skills! You can sign up here.
For €30 (€45,00 for non-members) we offer a stay at the campsite, surfing gear, breakfast, lunch, BBQ and happy faces. We get to Zeeland and back by car.

Leave a comment

Juli weekend

Het vierde weekend van het jaar komt er aan. Vrijdag 10 julivertrekken we aan het eind van de dag richting Wolfaartsdijk. Op zondag 12 juli gaan we waarschijnlijk weer terug naar Eindhoven. Afhankelijk van het weer en interesse kan besloten worden om de maandag ook nog te blijven. Dit is een goede kans om beter te worden in windsurfen en het wordt natuurlijk erg gezellig. Je kunt je hier inschrijven. Inschrijven kan tot 2 juli. Zonder auto’s kan dit weekend helaas niet zo chill zijn dus als jullie je ouders of bekenden even heel lief aan willen kijken!

Hang loose,

Het 32e bestuur der E.S.W.V. WETH

========English============

The fourth windsurfing weekend is coming up! Friday the 10th of July we will head towards Wolphaartsdijk (Zeeland) at the end of the day. The standard programme runs up to Sunday afternoon but it can be expanded to the 13th when the wind is good.This is your chance to demonstrate your surfing and socializing skills! You can sign in here.

Hang loose,

The board

 

Leave a comment

Lesdag 15 mei

Lieve WETH’ertjes,

 A.s. vrijdag vind de lesdag plaats. Bij voldoende wind laten we dit evenement plaats vinden minimaal 9 knopen. Drie dagen van te voren wordt definitief bekend gemaakt of het zal plaatsvinden. Echter hebben we helaas geen busje van het sportcentrum kunnen bemachtigen dus we hebben auto’s nodig!
Deze dag zal vooral in het teken staan voor de beginners om hen wat extra aandacht te geven en zo hun skills verbeteren. De lesdag is gratis alleen moet er wel contant geld mee genomen worden voor de benzine wat achteraf verrekend wordt.
 Schrijf je in bij de onderstaande link.
Hang Loose,
Veel knuffels van het 32e bestuur der ESWV WETH
Leave a comment

Vrolijk Mei weekend

Vrolijk Mei weekend

Het derde weekend van het jaar komt er al weer aan: het Vrolijk mei weekend! Het is van vrijdag 22 tot zondag 24 mei (het kan verlengd worden naar de maandag als het weer goed is). Het beloofd weer een top weekend te worden vol met windsurfen, gezelligheid, wind en veel eten. Onze geliefde camping de Heerlijkheid van Wolphaartsdijk in Zeeland ontvangt ons weer met open armen. Het weekend is toegankelijk voor alle niveaus, er zullen lessen zijn voor de beginners en de gevorderden hebben genoeg kans om hun skills te verbeteren. Ook zullen we het benodigde materiaal meenemen, maar eigen materiaal mag je natuurlijk ook meenemen. Je kunt je hier inschrijven. Zonder auto’s kan dit weekend helaas niet zo chill zijn dus als jullie je ouders of bekenden even heel lief aan willen kijken!

Hang loose,

Het 32e bestuur der E.S.W.V. WETH

========English============

The next surfing weekend is coming up soon: the Merry May Weekend. It is 22 to 24 may l in Wolphaartsdijk. The weekend is open for every level, we will give courses for beginners and there is plenty of opportunity for the more advanced surfers to improve their skills. We will provide the necessary equipment, but you are free to take your own boards and sails. You can sign in here.

Hang loose,

The board

 

 

Leave a comment

Kun je aankomend weekend helaas niet mee? Zet dan de data in je agenda van de volgende weekendjes:22 mei 2015 t/m 24 mei of 10-12 juni 2015.

Leave a comment

Wakeboarden

Ook dit jaar gaat WETH weer windsurfen de Kempervennen(Valkenswaarde). Dit gebeurd op de volgende data: Wakeboarden 26-mei Wakeboarden 11-jun Wakeboarden 23-jun Wakeboarden 15-sep Wakeboarden 29-sep Wakeboarden 13-okt Als je je wil aanmelden voor een van de data stuur dan een mailtje naar het bestuur. Er kunnen ongeveer 15 mensen per keer mee.

Leave a comment

Konings Lente weekend

Konings Lente weekend

Het tweede weekend van het jaar komt er al weer aan: het konings lente weekend! Het is van vrijdag 17 t/m zondag 19 april, dus direct na de examenweek van de TU/e en Fontys. Het beloofd weer een top weekend te worden vol met windsurfen, gezelligheid, wind, veel eten en gele rakkers. Onze geliefde camping de Heerlijkheid van Wolphaartsdijk in Zeeland ontvangt ons weer met open armen. Het weekend is toegankelijk voor alle niveaus, er zullen lessen zijn voor de beginners en de gevorderden hebben genoeg kans om hun skills te verbeteren. Ook zullen we het benodigde materiaal meenemen, maar eigen materiaal mag je natuurlijk ook meenemen. Je kunt je hier inschrijven. Zonder auto’s kan dit weekend helaas niet zo chill zijn dus als jullie je ouders of bekenden even heel lief aan willen kijken! 

Hang loose,
Het 32e bestuur der E.S.W.V. WETH
========English============
The next surfing weekend is coming up soon: the Kingly Spring Weekend. It is from 17 till 19 april in Wolphaartsdijk. The weekend is open for every level, we will give courses for beginners and there is plenty of opportunity for the more advanced surfers to improve their skills. We will provide the necessary equipment, but you are free to take your own boards and sails. You can sign in here.
Hang loose,
The board
Leave a comment

Die-Hard weekend

Die-Hard weekend

Die Hard Weekend 7-8 maart, De Leijen

Na een koud seizoen is het eindelijk weer tijd voor een windsurfweekend! Dit jaar ging het Die Hard Weekend erop uit naar De Leijen vlakbij Rottevalle in Friesland. Hoewel de planning 9 uur was, kon de auto toch om 10 uur vertrekken vanuit Eindhoven. Onderweg nog even stoppen om daarna nog even te zoeken naar het kwijtgeraakte wieltje van de trailer, zou het de enige tegenslag van dat weekend blijven?

In het begin van de middag kwamen we aan bij De Leijen waar we aangenaam verrast werden met een stevige bries van 17 knopen en een brandende zon. Het was tijd om de setjes op te gaan tuigen, maar helaas was er een foutje gemaakt bij het inpakken en slechts 2 zeiltjes konden worden opgetuigd, gelukkig had Thymen nog een oplossing voor een zeil setje bij hem thuis. Dit gloednieuwe zeil, samen met de nieuw gekochte Vegas, vormde het ideale surfsetje, volgends Rick en Sim. En als je dacht dat het koud was met wetsuit, wat dacht je dan van een Zwembroek? Bij deze is Sim dan ook uitgeroepen tot Die Harder van het jaar, hij had alleen maar last van koude handen.

Na de eerste dag was de wind wat minder vlagerig geworden en kon ook de Goudvis uit het water komen, wat hele mooie kliekjes opleverde. Het was een geweldig weekend met veel zon, goede wind, koude handen en lekker eten.

Wij kunnen niet wachten op het volgende weekend!

De Die Harders: Sim, Jeroen, Thymen en Rick

Leave a comment

St. Patricks day Borrel

Aankomende dinsdag is het St. Patricks day en dat moet gevierd worden! In het kader van deze dag wordt om 21:00 uur, de avond afgetrapt in the Iris pub met een lekker verfrissend drankje om vervolgens te eindigen in de Bierprofessor! Hoe meer mensen hoe meer vreugd, dus een paar vrienden of huisgenoten van jou zijn altijd welkom!
Dresscode: iets groens en de WETH kledij! Tot dan!

Leave a comment

Die-hard weekend

Het eerste weekend van het nieuwe jaar. Het wordt geen gemakkelijk weekend, het is dan ook vrij koud. Als we gaan, gaan we van 7 t/m 8 Maart. Wegens problemen met campings gaan we bij Thymen thuis (binnen) slapen. Mocht er geen wind zijn dan laten we uiterlijk 3 dagen van te voren weten of het weekend doorgaat Dit hangt af van de wind en de kou en de opkomst (minimaal 5 pers ivm benizne), vanaf 18 knopen gaat het weekend pas door. Ook is enige surfervaring vereist, er wordt dus geen les gegeven en je moet zelfstandig kunnen surfen.
Kosten:
Kosten bedragen ongv: €30 p.p. incl.: maaltijden en benzine, excl. 4 euro p.p. bier. Wetsuit huren +schoenen van Scuba City (7mm) zal rond de 25€ zijn (dit kan nog veranderen) WETH-wetsuit is gratis.
Het programma ziet er alsvolgt uit:

8:30       Verzamelen bij WETH-hok
9:00       Vertrekken richting Friesland
12:00     Aankomst bij Thymen en spullen dumpen(speciale tassen)
12:15     Lunchen (eigen lunchpakketje)
12:30     Doorrijden naar surfspot
15:00     Kleine lunch verzorgd door WETH
19:00     Avond eten bij Thymen (bij mooi weer bbq =))
21:00     Avondprogramma georganiseerd door de bestuur/activiteitencommissie (bijvoorbeeld spelletje, film of drankje doen in de stad)
+/- 2:00 Maximaal terug naar Thymen’s huis.


09:00     Ontbijten
10:00     Vertrekken naar een surfspot
13:00     Lunchen verzorgd door WETH
17:00     Inpakken
18:00     Eten hangt er nog van af of bij Thymen of onderweg
23:00     Maximale tijd terug in Eindhoven

Let op!!!: Het is koud, het is erg erg koud.(Voelt als rond het vriespunt)
Paklijst:
 • Luchpakket voor zaterdag middag
 • Kussen
 • 1 tas slaapspullen
 • slaapzak
 • Luchtbed (pomp)
 • Payama
 • Toiletspullen
 • 1 tas dag spullen
 • Meerdere handdoeken
 • Zwemkleding
 • Wetsuit
 • Waterschoenen
 • Thermoskan
 • Mok
 • Warme kleding
 • Mogelijk thermodeken.
 Voor de rest zijn enkele taken die verdeeld moeten worden om mee te kunnen gaan namelijk:
 • Inpakken WETH aanhanger voor en tijdens het weekend
 • Uitpakken WETH aanhanger na het weekend
 • Boodschappen (zaterdag)
 • Eten maken zaterdagavond
Locatie omschrijving
Het gebied bevindt zich in het rustig gelegen Drachten, Friesland. Het huis heeft een prachtig uitzicht op het water en zal verwarmd zijn. Er zijn verschillende surf gebieden waar je terecht kunt. 

 Als dit weekendje niet doorgaat, hebben we een optie om te gaan op 5 t/m 7 juni misschien zou dit dan weer bij Thymen kunnen. (Dit weekend krijgt dan ook een andere naam)

Voor de echte die-hard die mee wil je kunt je hier inschrijven.
We hopen je te zien!
Het bestuur
Leave a comment

Page 1 of 3123

Agenda

Sponsoren

OnderdelenWEBshop24.nl